A minőségi cellulitisz krémek nem hagynak cserben

2023.01.18
A minőségi cellulitisz krémek nem hagynak cserben

A nők többsége egy életen át küzd a narancsbőr ellen. Bár idő múltával sokan megtanulnak ezzel a bőrelváltozással együtt élni (sőt, egyre gyakrabban tűnnek fel olyan kampányok, mozgalmak is a közösségi médiában, amik azt hirdetik, hogy fogadjuk el cellulitiszünk minden gödröcskéjét), a helyzet az, hogy még mindig sokaknál okoz önbizalomhiányt a narancsbőr. Ugyan a narancsbőrt teljesen eltüntetni nem lehet, de a megfelelő cellulitisz krémmel sokat javíthatunk bőrünk állapotán. Narancsbőrre krémet sok masszázsterapeuta is használ, mert az alakformáló masszázs kúraszerű alkalmazása így eredményesebb lehet. Az ilyen típusú alakformáló kezelések célja az, hogy a szakember a narancsbőr elleni krémet a bőr legmélyebb rétegeibe juttassa, mert a hatóanyagok ott tudják csak igazán kifejteni jótékony hatásukat. Fogyókúrát támogató alakformáló krémek című cikkünkben még többet olvashatsz a kúraszerűen végzett cellulit masszázsról.

Milyen tényezők befolyásolják a narancsbőr kialakulását?

Tévhit azt gondolnunk, hogy csak az idősebb generáció képviselőit, a túlsúllyal küzdőket, illetve csak a nőket érinti ez a probléma. A helyzet az, hogy már egészen fiatalon és nemtől függetlenül szembe találhatjuk magunkat a cellulit problémájával. A narancsbőr kialakulásában közre játszhat:

  • genetikai és hormonális tényező;
  • anyagcsere- és nyirokkeringés zavar;
  • mozgásszegény életmód;
  • túlsúly;
  • elégtelen folyadékfogyasztás;
  • rossz táplálkozás;
  • fogyás-hízás, „jojóeffektus”;
  • egyéb negatív életmódbeli tényezők.

Professzionális felhasználásra is alkalmas narancsbőr elleni krém

A hason, a csípőn, a combokon és a fenéken megjelenő narancsbőr az egészségre nem veszélyes, de kezelés hiányában, illetve a megfelelő életmódváltoztatás nélkül időről időre rosszabbodhat. A kezdetben még csak bizonyos pozíciókban látszó gödröcskék, bőrelváltozások egy idő után annyira kiterjedtek, hangsúlyosak lesznek, hogy akár még egy szűkebb, vékonyabb anyagú ruhán is látványosan átüthetnek. Ezek a kitüremkedések esztétikailag nem nyújtanak túl szép látványt, ám speciális masszázskrémmel, narancsbőr elleni krémmel és a megfelelő professzionális alakformáló kezelésekkel sokszorosan javíthatsz a bőr állapotán. A készítmények alkalmazását soha nem késő elkezdeni, így mindenkit csak arra bíztatunk, hogy semmit sem veszthet azzal, ha kipróbál egy prémiumminőségű cellulitisz krémet.

Alakformáló krémek, masszázsolajok és masszázskrémek, narancsbőr elleni krémek megannyi választéka található a webshopunkon. Nézelődj kedvedre!

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem