Gépi masszázstechnikák, a szépség és az egészség szolgálatában

2022.07.21
Gépi masszázstechnikák, a szépség és az egészség szolgálatában

Ahány masszőr, annyiféle technika és így van ez a vendégekkel is. Mindenkinek más kezeléstípus válik be, valamint sokszor hatékonyabb lehet a kezelés a különféle technikák egymással való kombinálásával. Sorozatunk következő részében bemutatjuk azokat a technikákat, amelyek esetében nemcsak a masszázskrém a főszereplő, hanem egyéb eszközök segítik a masszőr, valamint a terapeuta munkáját.

Tangentor

A balneoterápia egyik eszköze a furcsa nevű tangentor, amellyel elsősorban gyógyfürdőkben és gyógyászati központokban találkozhatsz. Ez a víz alatti sugárkezeléssel dolgozó speciális kád gyógyvizet tartalmaz, tehát az erejét tovább fokozza a termál hatás. A fürdőgyógyászati kezelések egyik kedvelt változatával a test különféle területeire, fájó részeire irányítják a vízsugarat. A kezelt testrészek körét sok esetben maga a kezelőorvos írja elő, de megeshet, hogy az egész testet érinti a kezelés. A speciális kádban a fokozatosság elve érvényesül, vagyis fokozatosan növelik a víznyomás erejét. A kezelés 20-30 perces időtartama alatt nagyon alapos, ugyanakkor kíméletes átmasszírozás fokozza a nyirokkeringést, lazítja az izmok görcseit, erősítve a legyengült izmokat.

Gépi masszázs - nyirokmasszázs

A nyirokmasszázs géppel szépségszalonokban és wellness hotelekben is találkozhatsz, hiszen sok esetben alakformáló kezelésekhez használják. A narancsbőr kezelésekről ebben a cikkben is olvashatsz. Emellett azonban javítja a nyirok- és vérkeringést. Hatékonyan kezeli a zsírödéma és a nyiroködéma tüneteit, valamint a visszerek okozta kellemetlen tüneteket is. Hosszan tartó fekvőbetegség esetén a mélyvénás trombózis megelőzésére is hatékonyan alkalmazható.

Alakformáló gépi kezelések

Tudtad, hogy az ultrahangot nemcsak a gyógyászat, de a szépségipar hatékony testkezelői is sikerrel alkalmazzák? A gyors és hatékony alakformálást a has-láb-popsi kényes területein segítik ezek a kezelések.

Lehet pihenve, relaxálva, kényelmes pozícióban is karcsúsodni. A vibrációs testkezelésekkor a fejed kint van a gépből, a testedet pedig meleg érzetek kényeztetik, feszesítve a bőrödet úgy, hogy közben az alakodat is formálják. A kezelés segíti a méregtelenítést, miközben pihentet, oldja a stresszt és relaxál is.

Így fokozd a hatást!

A fenti, gépi, alakformáló kezeléstípusoknál sokszor alkalmaznak kiegészítő, hatásfokozó készítményeket, amelyek elősegítik a gyorsabb és láthatóbb, centikben is mérhető eredmények elérését. Ezeket az alakformálást segítő masszázskezeléseket kúraszerűen javasolják, így kedvező bérletlehetőségekkel tudsz kedvezőbb áron, megterhelő testmozgás nélkül fogyni, feszesedni és karcsúsodni.

Akadnak olyan szalonok, ahol hozott anyaggal is szívesen dolgoznak, ezért professzionális alakformáló kezeléseidhez jó szívvel ajánljuk a Karcsúsító és Narancsbőr elleni krém (zselé) termékünket. Fontos, hogy a készítményt kifejezetten csak professzionális fogyasztó kezelésekhez ajánljuk (fogyasztó masszázs, vákuum masszázs, tekercselés, mélymeleg-terápia).

Legyen szó akár gyógyászati, vagy szépészeti gépi masszázskezelésről, a cél ugyanaz: hogy Te jobban érezd magadat a bőrödben. Ép testben boldogabb a lélek, így segíts magadnak, hogy egy szebb és elégedettebb önmagad nézzen vissza a tükörből!

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem