Alakformáló kezelések

Alakformáló termékcsaládunk tagjaiként a narancsbőr elleni készítmények kedvezően befolyásolják a narancsbőr elleni kezelések hatékonyságát.

Erőteljes Thermo termékeinket professzionális fogyasztó, zsírbontó kezelésekhez ajánljuk. Paprikás kr.münk intenzív vérbőséget fokozó hatásával fokozza a nyirok és vérkeringést, gyorsítja a méreganyagok távozását. Melegítő, vérbőséget fokozó alakformáló masszázsolajunk kiváló kiegészítője a termékcsaládnak.

Alakformáló kezelések

Ananászos kezelések

Ananászos kezelések

Édeskés, egzotikus illatú kényeztető masszázsolajunk és masszázskrémünk hosszantartó csúszósságukkal minőségi alapanyagok bármilyen jellegű test vagy lábmasszázshoz.


Eper kezelések

Friss és zamatos aromájú fürdő- és lábáztató sónk, sóradírunk és masszázsolajunk remekül kiegészítik egymást egy komplex láb- vagy testkezelés alkalmával.

Eper kezelések

Kókuszos kezelések

Kókuszos kezelések

Mámorító, kényeztető, aromaterápiás hatású kókuszos cukorradírunk, masszázsolajunk, masszázskrémünk és hidratáló krémünk komplex láb- vagy testkezelést tesznek lehetővé.


Levendulás kezelések

Sóradírunk, fürdősónk, masszázsolajunk és hidratáló krémünk a levendula nyugtató, lazító relaxáló hatásával komplex testkezelések végzését teszi lehetővé.

Levendulás kezelések

Vaniliás jázminos kezelések

Vaníliás-jázminos kezelések

Fürdősónk, masszázsolajunk és kollagénes hidratáló krémünk rendkívül népszerű varázslatos illatával, relaxáló, aromaterápiás hatásával komplex testkezeléseket tesz lehetővé.


Hűsítő-frissítő kezelések

Hűsítő fürdő- és lábáztató sónk, frissítő, élénkítő jégzselénk valamint pedizselénk kiválóan kiegészítik egymást a fáradt izmok, ízületek regenerálását célzó, energetizáló láb- és testkezelések során.

Hűsítő frissítő kezelések

Citrusos-mentás kezelések

Citrusos-mentás kezelések

Frissítő fürdő- és lábáztató sónk, bőrpuhító lábápoló balzsamunk, extra hidratáló, bőrtápláló sarokpuhító krémünk és hidratáló aromaterápiás masszázszselénk kiváló kellékei egy komplex lazító-ápoló-frissítő lábkezelésnek.