Kreatív vendégajándékok masszőröknek

2021.11.16
Kreatív vendégajándékok masszőröknek

Közeleg a szeretet ünnepe, melyre tanácsos előre felkészülni és a vendégeket némi szalon dekorációval, illetve apró figyelmességgel hangulatba hozni. Ehhez adunk most tippeket, melyeket ismét köszönünk a Masszőrök Országos Szövetsége szakembereinek.

Szalon dekoráció

A kevesebb több, de persze a karácsony nem a visszafogott díszítések ünnepe. Használj gyertyát, mely lehet almás, narancsos, fahéjas, esetleg gyömbéres illatúak. Ugyanezen aromákat aroma diffúzor segítségével is a levegőbe permetezheted. Ezek mind az ünnep illatai, melegséget csempésznek a kezelő falai közé. Ha kedveled a díszkivilágítást, akkor fontos, hogy ne villogós típust válassz. Roppant zavaró tud lenni, hogy ha csukott szemmel fekszik a páciens és lazítana, de közben a csukott szemén keresztül is érzékeli a villódzást. Javasoljuk az elegánsabb, egy színű izzókészletet, melyből a meleg fehér a legkellemesebb árnyalatú, de lehetsz formabontó és nyugtató hatású zöld fényekkel is dekorálhatsz.

Vendég ajándék

Sokszor felmerül, hogy kell- e adni és ha igen, akkor kinek és milyen értékben. Javaslatunk az, hogy számolj. A törzsvendégeid rendszeresen járnak, kifizetve a szolgáltatás ellenértékét. Gondold át, hogy ez éves szinten milyen összeg és ennek kb. 5 %- t fektesd be ajándékba. A visszatérő vendégek kaphatnak például egy ajándékcsomagot! A ritkábban járó, vagy egyszeri vendégeket kínáld meg csokival, vagy szaloncukorral. Hidd el, értékelni szokták a gesztust. Fontos azonban, hogy a vírus miatt egyesével csomagolt nyalánkságokat kínálj, így is vigyázva vendégeid egészségére. 5+1 vírusvédő tipp masszőröknek cikkünkben adunk további hasznos tanácsokat.

Saját készítésű apróságok

Sokan gasztro meglepetéssel készülnek, mely lehet előre csomagolt, hosszan elálló csokis keksz, házi bonbon, mézeskalács, lekvár, tojáslikőr, puncs, illetve bármi olyan ehető dolog, amelyet szívesen elkészítesz és tudod gusztusos csomagolásban átadni. Mások gyertyát öntenek, vagy szappant főznek, esetleg apró asztaldísszel lepik meg masszázsra járó pácienseiket.

Emblémázott meglepik

Elegánsabb szalonok a céges logóval ellátott címkéjű bort, illetve tollat vesznek, de divatos az autó illatosító, vagy az emblémázott maszk is. Lehet, hogy most meglepődsz, de hidd el, nem butaság ilyen ajándékot adni, hiszen, ha a vendég hordja, szó szerint a céged reklámhordozója lesz!

Masszázs ajándék

Ha kifutottál az idődből és már sem venni, sem készíteni nem tudsz ajándékot, akkor javasoljuk a szolgáltatás ajándékot. Lepd meg őket egy nyak, arc, vagy talpmasszázzsal. Nagyon fontos azonban, hogy semmiképpen se a decemberi hajtós időszakban váltsa be, hanem a nyugisabb, januári hónapban. Ha nem masszírozol más területeket, akkor felajánlhatod azt is, hogy az első januári kezelése, karácsonyi ajándék gyanánt mondjuk 15 perccel tovább tart majd. Hidd el, értékelni fogja a gesztust és jó eséllyel visszatér az ajándékáért.

Élj továbbá az illatmarketing adta lehetőségekkel Távozáskor „kínáld meg” vendégeidet a Hidratáló kézkrém és testápoló - Mézeskalács illattal, mely garantáltan magával ragadja őket a téli örömök ünnepváró birodalmába.

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem